Kešu bio pasta z nepražených kešu oříšků 180 g

Složení: 100 % kešu
Hmotnost obsahu: 180 g
Skladem 6 ks
U vás již 23. 9. 2020
Značka: Damiano Organic
189,00 Kč
164,35 Kč bez DPH
-
+
Kešu pasta z bio oříšků pěstovaných na Sicílii.
Všelék na zdraví očí a náladu, s bohatou a chutnou texturou.
Hledáte dobrou alternativu sýrového pomazánky?
Tento krém je skvělý např. do sendvičů,  ale také skvěle vypadá a chutná ve sladkých pokrmech.

Tato pasta je zcela přírodní bez příměsí chemických přídavků, soli či cukru.
Certifikace: Bio, Kosher, Vegan
Původ
Vietnam

INGREDIECE


250 g mouky typu
250 ml vody
120 g hnědého cukru
50 g kokosového oleje
nastrouhanou kůru citronu
1 sáček prášku do pečiva
1 400 ml plechovka z kokosového mléka
1 polévková lžíce organického surového kešu krému Damiano
1-2 polévkové lžíce organického agávového sirupu


METODA


V misce prosejte mouku práškem do pečiva. Kombinujte hnědý cukr, strouhanou citronovou kůru a kokosový olej.


Nalijte vodu pomalu za stálého míchání, dokud nezískáte hladké těsto bez hrudek.


Vyrovnejte bochník s mokrým pečícím papírem, vytlačte jej a nalijte do něj těsto. Pečte při 180 ° C v předehřáté troubě asi 35 minut. Vyjměte z trouby pouze při kontrole pečení párátkem.


Nechte koláč vychladnout a mezitím připravte kokosový krém. Použijte plechovku z kokosového mléka, kterou jste ponechali v chladničce po dobu nejméně 24 hodin ve svislé poloze. Opatrně ji otevřete, aniž byste ji třásli, a lžičkou získejte zpět všechny nejhustší části, které se na povrchu vytvoří.


Přeneste tento kokosový krém do mísy a oslaďte jej organickým agávovým sirupem. Směs vyšlehejte ....


Ke kokosovému krému přidejte kešu. Kešu a jemně promíchejte pohybem zdola nahoru, aby nedošlo k rozebrání směsi. Nechte polevu odpočívat v lednici po dobu 30 minut, pak ji nahrubo rozprostřete na koláč a ozdobte ji. Může být uchováván v chladničce několik dní.

Damiano Organic je sicilská rodinná firma zabývájící bio pěstováním a prodejem oříšků a ovoce.